11 hallar

för alla olika idrotter finns i arenan

Idrott i Luleå Energi Arena

Arenan omfattar 11 hallar och aktivitetslokaler, 19 omklädningsrum, 1 dambastu och 1 herrbastu. Här nedan kan du se prislistan för respektive lokal som du bokar via vår lokalbokning 0920-45 30 00

Har du frågor kring någon specifik hall eller andra frågor inför just ditt besök är du alltid välkommen in till arenan och kika eller kontakta oss via telefon 0920-45 32 73.

Hallarna:

A-Hallen:

Här spelas det elitbasket, elitinnebandy men är även träningshall för flertalet lag i Luleå. Här går det att arrangera konserter, mässor eller andra arrangemang. Hallen har klädda tygskolar, ett parkettgolv och fyra stycken 15 kvadratmeter stora LED-skärmar i varje hör som gör det möjligt att köra resultat på eller använda för att köra reklambudskap på. I taket finns det trossar, rånrör och motoriserade telfrar som gör det möjligt att sänka ner och hänga på ljud- eller ljus på.

B-Hallen:

B-hallen är träningshallen som ligger på samma våningsplan som hall-A och har fina möjligheter för att träna basket, innebandy eller för gymnastik eller tävlingar.

Hallen äräven är fullt utrsutad med bomsystem, ribbsolar, mattor, plintar och gymnastikutrustning. Dagtid använs hallen för skolverksamhet med gymnasik, bollsporter, racketsporter eller för dans.

C-Hallarna:

Kampsportlokalerna i källaren där det ligger en 8 x 10 m i C1, och 8 x 10 i C2 kampsportsmatta utlagd hela tiden.

Lokalerna är lämpliga för kampsport så som karate, judo, jujutsu, material arts, bushido och andra kamsporter.​ C1 har speglar på väggarna och ribbstolar, C2 har bara ribbstolar längs ena långsidan.

D-hallen:

D-hallen är hallen i källarplan som har en plastmatta och är mycket populär för innebandy, men även för cirkelträning, dans och fungerar även för bordtennis och andra idrotter.

Hallen är 38 x 14 meter och har inga ribbstolar eller annat. Däremot innebandymål både små och stora burar, musikanläggningar och möjlighet att dra in bordtennisbord.

E-Hallarna:

E-hallarna är till för både kampsport och för bordtennis. Dagligen står det bordtennisbord i E1 och i E2 ligger en kamsportsmatta.

E1 har en röd plastmatta som underlag och E2 har en mjuk grå matta för att kunna användas för dansträning, kampsport och mycket mer.

F-hallarna:

F-hallarna är tre till antalet där F1 i huvudsak används för brottning, men går att använda till vad som helst med sitt trägolv.

I alla tre hallarna så ligger det ett parkettgolv och i F2 finns en boxningsring fast monterad och det finns det päronbollar, säckar och verksamhetsutrustningar för boxning.

För bokning och mer information, besök Luleå Kommuns hemsida här

Vad vill du göra?

Kontakta oss för frågor, bokningar eller annat

Kontakta oss